Zwanger in Beweging - Flex Oefentherapie
13760
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13760,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15746
 

Zwanger in Beweging

Benieuwd? Je bent altijd welkom voor een proefles

Wil jij ook tijdens je zwangerschap lekker in beweging blijven, maar weet je niet goed wat verantwoord is? Met Zwanger in Beweging kom jij fit je zwangerschap door en bevorder je het herstel na je bevalling.

 

Tijdens de groepslessen houden we je conditie op peil en onderhouden we bekkenbodem- en buikspieren. Daarnaast staat de aandacht voor veranderingen in je lichaam centraal, als oefentherapeut Cesar vind ik het belangrijk jou te leren je lichaam zo optimaal mogelijk in te zetten. Zo voorkom je klachten gedurende je zwangerschap en na je bevalling.

Wat gaan we doen?

Een uurtje actief bezig zijn met verantwoorde sportoefeningen. In de praktijkruimte of bij lekker weer in de tuin van Therapeutisch Centrum Balans.

Vanuit mijn achtergrond als oefentherapeut leer ik je over de fysieke veranderingen gedurende de zwangerschap: hoe je jouw lichaam en bekkengebied juist kan blijven belasten tijdens dagelijkse activiteiten. Ook komen ademhaling- en ontspanningsoefeningen aan bod.

 

Mijn naam is Anke Schoones, Oefentherapeut Cesar. Sinds december 2019 werkzaam in Therapeutisch Centrum Balans te Nuenen. Daarnaast geef ik sinds 2019 soortgelijke groepslessen in Sint Oedenrode.

Is dit iets voor jou?

Voor alle zwangere vrouwen die graag met elkaar in beweging willen komen of blijven. Deelnemen kan vanaf 12 weken zwangerschap tot 40 weken – mits het goed voelt.

 

Heb je lichamelijke klachten? Deelname is niet uitgesloten, benoem dit in het contactformulier en ik neem contact op om te beoordelen of deelname mogelijk en verstandig is.

Het is ook mogelijk individuele behandeling gericht op klachtvermindering te plannen.

 

De kosten van een reeks van 10 lessen zijn €125,-

In veel gevallen worden de groepslessen vergoed door je aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

 

Benieuwd naar de actuele lestijden of wil je graag een proeflesje meedoen, neem contact op.

Contactformulier

  Vragen?

  Neem contact op      06 43 791 762

   

  Anke Schoones

  Oefentherapeut Cesar

  Therapeutisch Centrum Balans

  Boordseweg 35a Nuenen