Flex Oefentherapie | Bedrijfsoefentherapie omgeving Helmond | Flex Oefentherapie
Bedrijfsoefentherapie omgeving Helmond nodig? Bel naar 06 43 791 762. Wij geven ✓Bedrijfsoefentherapie ✓Mensendieck ✓Cesar therapie. Bezoek onze website …
15107
page-template-default,page,page-id-15107,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Bedrijfsoefentherapie Helmond

Ergonomisch werken met bedrijfsoefentherapie omgeving Helmond

 

Ziet u uw medewerkers graag gezond aan het werk, dan staat Flex Oefentherapie uit Helmond voor u klaar. Gezonde werkgewoontes en een optimaal ingerichte werkplek bevorderen de inzetbaarheid, productiviteit en vermindert de kans op verzuim van medewerkers. Met mijn achtergrond als oefentherapeut Cesar, gespecialiseerd in bedrijfsoefentherapie maak ik medewerkers bewust van de huidige werkgewoontes en wat de fysieke gevolgen hiervan zijn. Ook leer ik de medewerker vroegtijdig klachten te signaleren en aan te pakken.

 

Bij het uitvoeren van repeterende en/of intensieve werkzaamheden is er een verhoogde kans op klachten aan arm, nek, rug of schouders. Wanneer een medewerker uitvalt kunnen kosten hoog oplopen. De bedrijfsoefentherapie van Flex uit Helmond helpt voorwaarden te scheppen voor optimale werkomgeving en gewoonte en zo klachten te voorkomen. De medewerkers krijgen inzicht in de fysieke belasting bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Ze leren de risico’s en gevolgen voor het lichaam en de vitaliteit kennen. Medewerkers leren vaardigheden om dit positief te beïnvloeden door gezond werkgedrag. Wat ook inhoudt dat ze beter om leren gaan met werkdruk en stress.

 

Wat ik, Anke Schoones, bij bedrijfsoefentherapie belangrijk vind is dat medewerkers oplossingsgericht leren denken. Binnen de training van Flex Oefentherapie wordt dit bereikt door theorie af te wisselen met oefeningen en ervaringen vanuit de werkomgeving. Doordat de medewerkers interactief worden betrokken, worden ze bewust van huidige werkgewoontes en vinden we samen passende verbeterpunten die makkelijk uitvoerbaar zijn op de werkplek. Wilt u dat uw medewerkers zelf weten hoe ze gezond kunnen werken en de werkplek hierbij ergonomisch is ingesteld? Dan bent u bij Flex Oefentherapie uit Helmond op het juiste adres!

 

Naast het werk in mijn eigen praktijk is het adviseren van bedrijven en bedrijfsoefentherapie trainingen geven op locatie mijn passie. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici. Als oefentherapeut Cesar ben ik gespecialiseerd in het analyseren van houding en beweeggewoonten, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de omgeving en dagelijkse activiteiten. De werkomgeving is in veel gevallen een plek waar vele uren worden doorgebracht. Daarom is het erg belangrijk dat gezonde gewoonten worden toegepast om fysieke fitheid te behouden. Bij Flex Bedrijfsoefentherapie bent u verzekerd van een hoogwaardige behandeling geheel afgestemd op de werkzaamheden van uw bedrijf en medewerkers.

Een gezonde werkplek met bedrijfsoefentherapie Flex uit Helmond

Wil je prettig werken zonder last van rug, nek, schouders of armen? Wil je weer lekker kunnen zitten op je bureaustoel? Wil je leren hoe je zelf een werkplek goed in kunt stellen? Wilt u als werkgever dat uw werknemers plezierig kunnen werken, productief blijven en fysieke klachten op de werkvloer voorkomen? Dan kan Flex Oefentherapie, gespecialiseerd in bedrijfsoefentherapie en gezond werken, u hier uitstekend bij helpen.

Flex Oefentherapie biedt vanuit de specialisatie bedrijfsoefentherapie verschillende mogelijkheden om de werkomgeving en het werkgedrag van medewerkers te optimaliseren. Flex Oefentherapie verzorgt werkplekonderzoek of verschillende trainingen voor bedrijven. Kijk voor de mogelijkheden verder op deze website of neem vrijblijvend contact op.

bedrijfsoefentherapie
Neem contact op