Oefentherapie Cesar Helmond - Flex Oefentherapie
Oefentherapie en cesar omgeving Helmond nodig? Bel naar 06 43 791 762. Wij geven ✓Bedrijfsoefentherapie ✓Mensendieck ✓Cesar therapie. Bezoek onze website …
15120
page-template-default,page,page-id-15120,bridge-core-3.1.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.4.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15746

Oefentherapie Cesar Helmond

Oefentherapie Cesar in Helmond

 

Bent u op zoek naar oefentherapie Cesar in Helmond, dan sta ik, Anke Schoones, graag voor u klaar. In mijn praktijk Flex Oefentherapie help ik u als bewegen zonder pijn geen vanzelfsprekendheid meer is. Bij Flex Oefentherapie in Helmond leert u de samenhang tussen lichamelijke klachten, houding en manier van bewegen. We gaan samen op zoek naar passende oplossingen, gericht op uw wensen en mogelijkheden. Door middel van inzichten, motiverende gespreksvoering, het voelen en doen, coach ik u en werken we aan klachtvermindering.

 

De behandelmethode oefentherapie Cesar of Mensendieck is geschikt wanneer u pijnklachten of problemen ervaart bij bepaalde houdingen, bewegingen of activiteiten in het dagelijks leven. Ervaart u bijvoorbeeld pijnklachten bij het uitvoeren van uw werk? Schiet het regelmatig in uw rug? Of maakt u zich zorgen om de houding van uw kind?

 

Tijdens de behandeling in mijn praktijk ligt de nadruk op het optimaliseren van houding en bewegingspatroon. U leert bewegen met een juiste belasting van spieren en gewrichten. Dit alles met oog voor uw persoonlijke situatie en mogelijkheden. Uitleg wordt afgewisseld met oefeningen die gemakkelijk thuis uit te voeren zijn. Na afloop van de behandeling zal u eerder signalen herkennen en zelfstandig klachten kunnen verhelpen of voorkomen.

 

Wat ik als Cesar therapeut bij Flex Oefentherapie belangrijk vind is dat u oplossingsgericht leert denken en zo bewuster omgaat met uw lichaam. Mensen actief betrekken bij het herstelproces is mijn passie. We gaan samen voor een structurele oplossing; u krijgt controle over uw klachten. Als Oefentherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VvOCM en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Flex Oefentherapie verzekert u van een interactieve en vakkundige behandeling oefentherapie Cesar.

Vakkundige Oefentherapie Cesar omgeving Helmond

 

Om het lichaam gezond en goed functionerend te houden, is de balans tussen de manier van belasten en een optimale belastbaarheid essentieel. Wanneer u klachten heeft, bijvoorbeeld aan rug, nek of schouder, is de balans vaak verstoord. Met behulp van Oefentherapie Cesar vindt u deze balans terug. Middels oefeningen werken we onder andere aan verbetering van mobiliteit en spierkracht. Ook voor pijn in gewrichten (bekken, knie, enkel, voet, pols), scoliose, hernia, artrose, hoofdpijn, hyperventilatie en spanningsklachten kunt u bij mij terecht.

Door bewuster om te gaan met uw lichaam, houding en manier van bewegen leert u de oorzaak van de pijnklachten beter te begrijpen. Zo is Oefentherapie Cesar bij Flex Oefentherapie in Helmond op de lange termijn effectiever. Samen zorgen we dat pijnvrij bewegen weer vanzelfsprekend wordt. Kijk verder op deze website of neem vrijblijvend contact met mij op voor aanvullende informatie of bij vragen.

IMG_8739 v-600
Neem contact op