Info & Contact - Flex Oefentherapie
15761
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15761,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15746
 

Info & Contact

Toegankelijkheid & Vergoeding

Behandeling is mogelijk op verwijzing van de huisarts of specialist. Ook zonder verwijzing kun je een afspraak maken. In dat geval vindt er tijdens de eerste afspraak een screening plaats om te beoordelen of oefentherapeutische behandeling passend is.

 

Oefentherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars en kan rechtstreeks declareren. Het maximaal aantal behandelingen wat wordt vergoed, kun je terugvinden in je eigen polisvoorwaarden.

 • Kinderen tot 18 jaar krijgen 18 behandelingen per jaar uit de basisverzekering vergoed.
 • Bij behandeling van heup- en knie artrose worden tot 12 afspraken vergoed uit de basisverzekering. Dit gaat wel ten koste van het eigen risico.
 • Behandelingen voor een chronische indicatie worden vanaf de 21e behandeling vergoed uit de basisverzekering. In dit geval zijn de eerste 20 behandelingen voor eigen rekening of worden vergoed uit de aanvullende verzekering.

 

Indien je niet aanvullend verzekerd bent of de verzekering niet toereikend is, ontvang je een factuur. De gehanteerde tarieven vindt u hieronder.

Tarieven

Behandeling                                              € 35

Behandeling aan huis                              € 45

Intake & Onderzoek                                  € 50

Eenmalig onderzoek                                € 55

Verzuimtarief                                             € 26

Mijn naam is Anke Schoones

Mensen stimuleren tot gezond beweeggedrag is wat ik graag doe. Samen pakken we de oorzaak van klachten aan. Ik vind het belangrijk dat oplossingen persoonlijk en goed toepasbaar zijn. We gaan opzoek naar jouw oplossingen en werken aan gedragsverandering. Voor een blijvend resultaat bij fysieke klachten!

 

Ik ben afgestudeerd oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Aangesloten bij zorgverzekeraars, de Vereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Sinds februari 2018 ben ik als oefentherapeut Cesar – Mensendieck werkzaam in Paramedisch Centrum – West te Mierloseweg in Helmond.  Vanaf maart 2020 op een tweede locatie: Therapeutisch Centrum Balans in Nuenen.

Contact


  Je vindt de praktijk op twee locaties:

   

  Paramedisch Centrum West

  Mierloseweg 132

  5707 AR Helmond

   

  Therapeutisch Centrum Balans

  Boordseweg 35a

  5671 AP Nuenen

  Flex Oefentherapie

  Anke Schoones

  Oefentherapie Cesar – Mensendieck

  06 43 791 762

  info@flexoefentherapie.nl